Catamaran les

Het mag weer! Kinderen mogen weer sporten en we gaan de catamaranlessen zo inrichten dat het volgens de richtlijnen van het RIVM mogelijk wordt om de lessen te geven. Dat betekent onder meer dat je thuis moet omkleden en dat je ouders je bij het hek moeten afzetten en ophalen. Verder hanteren we de 1,5 m afstand-regel met de instructeurs. Maar het belangrijkste: je mag weer varen! De informatie hieronder is weer actueel, alleen de eerste les start in de week van 20 mei en we gaan na de zomer iets langen door. Dus… scrol even naar beneden en schrijf je in.

Catamaran zeilen is de meest coole vorm van zeilen in Blik Town!

Lekker scheuren met z’n 2-en bij windforce 4 met wel 35 km per uur. Buitenboord hangend in de trapeze met wolken van water om je heen. Het is dus niet voor watjes!!

Duzzz….. lekker cruisen of een wedstrijdje met anderen.

WSV Bestevaer heeft 2 Hobie Dragoons, samen met deze 2 monstertjes en de gecertificeerde coaches kun je de beste outdoor experience beleven.

Uiteraard geven wij lessen hierin, van absolute beginner tot allrounder. Volgens het systeem van het CWO en de daaraan verbonden diploma’s.

De lessen worden gehouden vanaf de vereniging op de Vooroever in Medemblik. We beschikken over eigen boten, een clubhuis en omkleedruimte. Het materiaal wordt beschikbaar gesteld door Bestevaer en is begrepen in het lesgeld.

Facts:

Catamaranlessen worden in 2020 gegeven in overleg met de cursisten en beginnen in de eerste week van mei. Zodra de data en de lestijden definitief zijn, komen ze in de kalender

Altijd les ongeacht de omstandigheden.

De lessen gaan altijd door, indien er door weersomstandigheden niet gezeild kan worden, krijgen de cursisten les in theorie en het leggen van knopen.

Kosten: € 190,- inclusief het gebruik van het materiaal.

Je hebt zelf een zwemdiploma, wetsuit of surfpak(geen shorty) incl. schoentjes en een flinke dosis enthousiasme (dat komt vanzelf…) nodig. De vereniging zorgt voor een zwemvest. Verdere informatie bij Ben Hettinga: 0641688880.

Het inschrijfformulier vind je hier.

De foto hierboven laat zien dat ook de burgemeester op een lescatamaran heeft gevaren.