Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Aftuigdag

26 oktober 2019 :10:00 - 16:00

Het zeilseizoen is voor de meeste van ons weer ten einde. De temperatuur is in een paar weken met meer dan 10 graden gezakt en door de langdurige regenval zal het grondwaterpeil waarschijnlijk snelweer op orde komen. Tijd dus om de boot en het terrein op te ruimen.
Op zaterdag 26 oktober 2019 is de zogenaamde aftuigdag. Dan zullen er meerdere Cat zeilers aanwezig zijn zodat we elkaar kunnen helpen om bijvoorbeeld de mast naar beneden te krijgen.

De boten mogen blijven liggen op het terrein maar dan MOET DE MAST VAN DE BOOT AF EN GEPLAATST WORDEN IN HET MASTENREK. Dat is een afspraak die we hebben gemaakt met het Recreatieschap om de winterstalling op het terrein mogelijk te maken.

Er zijn een paar kanjer-zeilers die ook in de winter doorzeilen en uiteraard mag daarvan de mast blijven staan. Als je je boot wilt beschermen tegen weersinvloeden gebruik dan groene afdekzeilen zodat het geen lappendeken wordt. De ligplaatshouders van de boten die na 15 november 2019 nog op het terrein staan krijgen een rekening voor de winterstalling van € 100 voor de catamarans en van € 25 voor de kleine boten.

Gegevens

Datum:
26 oktober 2019
Tijd:
10:00 - 16:00