Inschrijfformulier cursus

Gegevens zeiler/zeilster:

Gegevens ouder/verzorger:

Let op!: Voor deelname aan de lessen is lidmaatschap WSV Bestevaer verplicht. De deelnemer is/wordt in 2018 minimaal 8 jaar en is in het bezit van zwemdiploma A. Het einde van de cursus betekent niet dat het lidmaatschap van WSV Bestevaer automatisch is beƫindigd. Opzeggingen altijd per mail doorgeven!

Overige voorwaarden
De cursist neemt geheel voor eigen rekening en/of risico aan de lessen, evenementen en wedstrijden deel.
De vereniging, noch andere daarbij betrokken personen, zoals instructeurs, hulpinstructeurs en ouderhulp, kunnen aansprakelijk; worden gesteld voor welke schade dan ook, welke direct of indirect door deelname zou kunnen ontstaan.
De vereniging kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het kwijtraken van persoonlijke eigendommen van de cursist.