Zomerzeilen

Verveel je je in de zomervakantie? Denk er dan eens over om een weekje te gaan zeilen. Ben je tussen de 8 en 13 jaar, dan ben je welkom.

Bij Bestevaer leer je de eerste beginselen in de optimist. We geven les volgens het CWO systeem en na een week kun je het eerste diploma al halen. We zeilen op het IJsselmeer vlakbij Kasteel Radboud of bij het stoomgemaal. Ben jij niet bang om een beetje nat te worden, geef je dan op! Jongeren die al eerder mee hebben gedaan, zijn natuurlijk ook weer van harte welkom. Er wordt van maandag t/m vrijdag ’s ochtends en ‘s middags lesgegeven, tussen de middag lunchen we met elkaar in het clubhuis. De club verzorgt het materiaal, jij moet een zwemdiploma hebben en een goed humeur meenemen.

In 2017 kun je meedoen in week 30 van maandag 24 juli t/m vrijdag 28 juli of week 31 van maandag 31 juli t/m vrijdag 04 augustus. Meld je snel aan, want vol = vol! De kosten bedragen € 250,- per persoon per week. (Voor leden wsv Bestevaer € 225,-)  Let op! De eerste week is vol, inschrijven kan alleen nog maar voor week 2!!!!!!