Zondagtrainingen Laser en Splash – Sundaysailingfun

Heb jij al vaker gezeild, kom je uit de Optimist of een andere boot, dan ben je van harte welkom om meer vaaruren te maken en lekker te trainen in de Laser of Splash. Zeilen stopt niet na de Optimist, watersporten kun je je hele leven. Op zondag staan onze ervaren zeilinstructeurs voor je klaar om samen met jou en je zeilvrienden het water op te gaan.

We starten op zondag met de training om 11.00 uur tot ongeveer 15.00 uur.
We trainingen vooral op “boothandling” en bootsnelheid zodat je de boot onder controle krijgt en snel kunt varen. In de Laser of Splash kun je op ieder niveau zeilen, van lokaal tot je verder ontwikkelingen als ambitieuze wedstrijdzeiler. Iedere training sluiten we af met een klein wedstrijdje, zodat je ook meer komt te weten over wedstrijdbanen, tactiek en wedstrijdregels.

Bestevaer heeft een aantal Splashes beschikbaar voor de trainingen, heb jij een eigen boot (Laser of Splash) dan mag je deze natuurlijk ook gebruiken. Het materiaalgebruik is inbegrepen bij het lesgeld, je zorgt zelf voor de juiste kleding (wetsuit en zwemvest).

De training worden gegeven bij WSV Bestevaer in Medemblik en zijn op onderstaande data:
Programma Laser en Splash

• 13 mei
  • 20 mei
  • 27 mei
  • 3 juni
  • 10 juni
  • 17 juni – geen training, deelname Combi Zuiderzee Hoorn
  • 24 juni
  • 1 juli – geen training, deelname Combi Zuiderzee Enkhuizen
  • 8 juli – geen training, deelname Combi Zuiderzee Amstelmeer
  • 15 juli

De trainingen gaan altijd door, indien er door weersomstandigheden niet gezeild kan worden, dan wordt er een ander passend programma gedaan, denk aan theorie, splitsen, knopen etc.

Kosten : zie Tarieven

Inschrijven voor de trainingen ? Ga daarvoor naar het inschrijfformulier.