Zomerzeilen

Verveel je je in de zomervakantie? Denk er dan eens over om een weekje te gaan zeilen. Ben je tussen de 8 en 13 jaar, dan ben je welkom.

Bij Bestevaer leer je de eerste beginselen in de optimist. We geven les volgens het CWO systeem en na een week kun je het eerste diploma al halen. We zeilen op het IJsselmeer vlakbij Kasteel Radboud of bij het stoomgemaal. Ben jij niet bang om een beetje nat te worden, geef je dan op! Jongeren die al eerder mee hebben gedaan, zijn natuurlijk ook weer van harte welkom. Er wordt van maandag t/m vrijdag ’s ochtends en ‘s middags lesgegeven, tussen de middag lunchen we met elkaar in het clubhuis. De club verzorgt het materiaal, jij moet een zwemdiploma hebben en een goed humeur meenemen.

In 2019 zijn er zeilweken in: (onder voorbehoud)
week 29   15 juli t/m 19 juli
week 30   22 juli t/m 26 juli
week 33   12 augustus t/m 16 augustus
week 34   19 augustus t/m 23 augustus

Het zeilkamp is altijd van maandag t/m vrijdag
Van 09.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Vooroever 9, 1671 SG Medemblik

Meld je snel aan, want vol = vol    Aanmelden nog niet mogelijk !

Prijzen zeilkamp
1 week zomerzeilen € 300,-