Zomerzeilen

Verveel je je in de zomervakantie? Denk er dan eens over om een weekje te gaan zeilen. Ben je tussen de 8 en 13 jaar, dan ben je welkom.

Deze weken zijn bedoeld voor alle kinderen die het leuk vinden om te leren zeilen of nog beter willen leren zeilen. We geven les volgens het CWO systeem . We zeilen op het een geweldige locatie, een beschutte kom, met directe verbinding met het IJsselmeer. Ben jij niet bang om een beetje nat te worden, geef je dan op! Jongeren die al eerder mee hebben gedaan, zijn natuurlijk ook weer van harte welkom. Er wordt van maandag t/m vrijdag ’s ochtends en ‘s middags lesgegeven, tussen de middag lunchen we met elkaar in ons gezellige clubhuis. Het zeilen wordt afgewisseld met theorie en andere leuke activiteiten. Op vrijdagmiddag zijn alle ouders welkom om te komen kijken wat de kinderen allemaal hebben geleerd. De kinderen krijgen dan ook een diploma of vorderingsstaat uitgereikt.

De club verzorgt het materiaal, jij moet een zwemdiploma hebben en een goed humeur meenemen.

In 2019 zijn er zeilweken in:
week 29   15 juli t/m 19 juli
week 30   22 juli t/m 26 juli
week 33   12 augustus t/m 16 augustus
week 34   19 augustus t/m 23 augustus

Het zeilkamp is van maandag t/m vrijdag
Van 09.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Vooroever 9, 1671 SG Medemblik

Schrijf je hier in. Doe het snel, want vol = vol

Prijzen zeilkamp
1 week zomerzeilen € 300,-