Windsurfen

WSV Bestevaer heeft de beschikking gekregen over een prachtig strand waar vandaan je vrij kan windsurfen. Voor de beginners is daar een ondiep en rustig gelegen poel, als de begintechnieken aangeleerd zijn kan er al snel op een open kom gesurft worden met diep water. En uiteindelijk kan er volledig op het IJsselmeer gesurft worden. Wij hebben de beschikking over 8 recente(2014) windsurfboards waarmee iedereen heel goed kan leren windsurfen.

Onze surfboards zijn ook geschikt om te SUPpen. Dit is een nieuwe sport die je steeds vaker gaat zien. Als de weersomstandigheden niet geschikt zijn om te windsurfen, kunnen wij Stand Up Peddelen.
Daarnaast proberen we nog een aantal leuke dingen voor onze leden te organiseren zoals een SUP (stand up padle) tour, Windsurfwedstrijdjes of gewoon samen afspreken als de weersomstandigheden perfect zijn.

Vanuit de vereniging samen het water opgaan is veel gezelliger en veiliger dan alleen het water opgaan.

Ooit op het strand gestaan en gekeken naar al die snelle surfers, en gedacht; dit wil ik ook. Geef je dan op voor de lessen.