Zomerzeilen

ZOMERZEILEN IS SUPERLEUK!!  Geloof je dat niet?? Kijk dan even naar het filmpje hieronder!

Verveel je je in de zomervakantie? Denk er dan eens over om een weekje te gaan zeilen. Ben je tussen de 8 en 13 jaar, dan ben je welkom.

Deze weken zijn bedoeld voor alle kinderen die het leuk vinden om te leren zeilen of nog beter willen leren zeilen. We geven les volgens het CWO systeem . We zeilen op het een geweldige locatie, een beschutte kom, met directe verbinding met het IJsselmeer. Ben jij niet bang om een beetje nat te worden, geef je dan op! Jongeren die al eerder mee hebben gedaan, zijn natuurlijk ook weer van harte welkom. De kinderen krijgen dan ook een diploma of vorderingsstaat uitgereikt.

De club verzorgt het materiaal, jij moet een zwemdiploma hebben en een goed humeur meenemen.

Een goed zwemvest is verplicht, dit wordt door de vereniging ter beschikking gesteld, een eigen zwemvest mag natuurlijk ook!

Het dragen van een wetsuit is verplicht, het liefst 3 mm.

Speciale surf-/zeillaarsjes of gymschoenen wordt aanbevolen (dus geen gewone laarzen).

In 2021 zijn er zeilweken in:
week
week       (nog niet bekend, volgt later!)
week

Het zeilkamp is van maandag t/m vrijdag
Van 09.00 uur tot 13.00 uur
Locatie: Vooroever 14a, 1671 SG Medemblik

Schrijf je hier in. Inschrijven is nog niet mogelijk!

Prijzen zeilkamp
1 week zomerzeilen €
Boek je samen met broertje/zusje/vriend/vriendin €
Ben je lid van WSV Bestevaer €

Foto’s van het afgelopen jaar staan op de facebook-pagina.